Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘wedhus’

“Mugi sedoyo amal kesaenan dipun tampi dening gusti,lan ugi di pun ampunteni sedoyo  kalepatanipun wonteng ing saklebeting  gesang wonten alam keramean..….”

Alam rame….alam kang kebak maneko warno kahanan ,dak pikir ora mung ramene pasar utowo brebeg ke kupingku ngrungokake swarane dangdut koplo kang di setel seko DVD ne tonggoku…..

Lakuning jaman kahanan kang maneko warno mratelakake yen alam iki kaaran alam rame…..apus- apusan,pinter pinteran,pethakilan lan jumpalitan kabeh  ngupoyo biso entuk bondo embuh kepiye carane lan amprih entuke ,tanpo ngango patrap lan paugerane…..jenenge wae alam rame dul…..

Lakuning sikil jumangkah dadi mlayu isih kurang  banter ngango skuter tambah maneh biso o mabur nandyan tembe mburine katon kabur….alam rame bro…..

Aboting lan akehing  kekarepan ugo nepsu ndadekake entenging nglerwakake kewajiban titah manungso kanggo urip manembah opo maneh migunani tumrap liyan…..yo ra  cah…

Nganti lali  yen dawaning unjaling ambegan kuwi sak mongso-mongso biso pedhot….lan gari ninggal cathetan jempalitan,pus -a pusan,beng – glibengan,su- asunan..ing Alam rame iki kang bakal di woco ing ALAM KELANGGENGAN….

...sampun nilaraken alam keramean tumuli wonten ing alam kelanggengan.…..mugi gusti paring pangapunten ,katetepno iman , dumugi mbenjang zaman yaumil kiyamah….amin”

*versi bahasa Indonesia klik di sini.

Iklan

Read Full Post »

Konten ini diproteksi dengan password. Untuk melihatnya cukup masukkan password Anda di bawah ini:

Read Full Post »

pict0214Udan isih ngrecih,naliko aku mbenekke sarung kademen nang ngarep luweng pawon karo kadangkolo ketetesan banyu udan kang temetes amargo bocoring  gendeng sentet sortiran proyek. (lebih…)

Read Full Post »

….folder penyaringan pesan.

pict0163Udan ngrecih manduk mongso rendeng iki ngowo kahanan rikolo udan dek naliko 6 mongso udan kepungkur.Anyesing awak tekan balung,pating tresep,banyu kang tibo seko langit ora leren-leren koyo sumuntak ora kendat lan entek,ngowo sikut tumuli sedakep rapet…

…..folder penyaringan pesan

ya kangen tapi gimama lagi…jauh.. (lebih…)

Read Full Post »

Satu

Malam yang larut membawa kenangan mu
bertahun sudah ku lewati teringat pada sekelip mata
tertahan pada dendam yang mebakarnya
terimbas kembali kisah yang lama terhenti
pada langkah yang terus kemari
pada waktu yang terasa berlari (lebih…)

Read Full Post »