Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘udan ngecih’

pict0214Udan isih ngrecih,naliko aku mbenekke sarung kademen nang ngarep luweng pawon karo kadangkolo ketetesan banyu udan kang temetes amargo bocoring  gendeng sentet sortiran proyek. (lebih…)

Read Full Post »