Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘udan ngecih’

pict0214Udan isih ngrecih,naliko aku mbenekke sarung kademen nang ngarep luweng pawon karo kadangkolo ketetesan banyu udan kang temetes amargo bocoring¬† gendeng sentet sortiran proyek. (lebih…)

Iklan

Read Full Post »