Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘Somoroto Tlogoguwo’

Konten ini diproteksi dengan password. Untuk melihatnya cukup masukkan password Anda di bawah ini:

Iklan

Read Full Post »

Aku mung gumuyu kepekso…

rikalane ono kahanan kang soyo amburadul

dudu mergo cecak malang diuntal boyo malah dadi keselek…

utawane isin -isine tonggo menei beras mambu….

lan gambar langit ambrol 2012…

ananging……..

dingklik cilik oglak- aglik….kok yo isih di enggo ancik- ancik…..

Read Full Post »

Balen

Wis rong  tahun udokorone sliramu lungo ing kutho mbetawi sing mbok antepi minongko golek pangupo jiwo murih mulyaning urip

Koyo wis rong windu aku nglangut tansah ngantu antu sliramu bali ning sak cedakku, saben rino saben wengi aku mung tansah ngeling eling janjimu.

Kahanan sing dak rasake san soyo perih yen aku nyawang gambarmu sing mbok tinggal lan sak iki tak pasang nang nduwur bipet kamarku.

Esemmu kang tansah nengsemke ati koyo koyo gawe tentreming ati rikolo semono tansah agawe atiku bronto.

Leliwungan layangan mu kang tansah ngreridu ati ananging koyo ngenteni thukuling jamur ing mongso ketigo anggone nganti anti sliramu bali

Rong taun udokorane aku ora tansah cecedakan marang sliramu among suoromu kang tak runggu saben saben sliramu telpon.

Layang kabar seko sliramu saben minggu tak anti anti

Iki Bodo kurang pirang ndino ananging aku during ngerti kapan anggonmu bali

Balen ……….. kapan kowe balen aku isih nunggu nang isor kali

Read Full Post »

Dalan isih teles,turahan udan sewengi  nang jeglongan dalan kang rusak  kebak banyu, ndadekake aku kudu delok- delok ngerem  karo nahan ambegan amargo koyo koyo arep kebanting,Soroting srengngenge isuk ing selo selaning wit pines kiwo tengen dalan,hawa isuk   kang seger ,ora babarblas  tak rasa opo maneh nambahi sithik  wae  pangroso penak ing telcnging ati.Dalan kang sepi,sesawangan kang endah isuk iki ora ndadekake alon anggonku numpak sepeda montor,koyo adat sabene mangkat megawe.

Mas aku berangkat pulang dari jakarta sore ini, tulisan sms sing dak woco mau bengi,gawe buyare pikiranku, (lebih…)

Read Full Post »