Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘#ngopikere’

Snap_2013.05.04 20.13.21_002#Acara opo to iki?
iki acara ngopi biasa,ningĀ  iso ketemuan karo komunitas bloger,onliner,ugo jejaring sosial opo wae,Ora ono batesan lan tingkatan pangkat, opo maneh bayaran lan gaji yen mung arep melu #ngopi kere… sopo wae entuk.
Ndobos tukar kwruh,gojek kere, lan sing cetho ora ono Muatan politik kanggo njago Gubernur Opo maneh Presiden.
#Kapan Kui?
Sesuk mulai dino JumatWage,Sabtu Kliwon lan minggu legi warso 10,11,12 wulan Mei 2013 utowo 28/29 Jumadil Akhir lan 1 rejeb 1434
Enek opo ae?
Hayo sing cetho Wedangan,sinambi nganggsu kawruh ,online wifi Gratis Hotspot,banjur Karawitan,Kesenian “Jathilan” iso ugo ndelok asrining perbukitan menoreh lan Mlebu Goa Seplawan rame rame..
##Syarat e?
Kabeh GRATISSSSĀ  NDESSS sopo wae entuk melu…sing seneng kekancan….paseduluran…..
##Panggonane nong endi kui?
Kang totok Gunungkelir Dusun Katerban Komplek Tower,desa Donorejo,Kec Kaligesing Purworejo
##Lha terus le rono pie?
Halah criwis wae…klik ki nok kene...

Iklan

Read Full Post »