Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘jathilan’

Swara gamelan keprungu soyo rancak,racikan kenong kempul katambah kendang anyar kang nembe wae di pangkas soyo nambahi gregeting swasono jathilan kang udokoro seprapat jam mau lumaku,Simbah simbah, lanang wadhon,¬† enom tuo sing nonton atut runtut podo ngebaki kalangan ora ketinggalan bocah¬† cilik cilik ndodok manggut manggut muteri kalangan kang kathon rame banget. (lebih…)

Iklan

Read Full Post »