Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘bogor’

Jungleland

Jungleland, pangonan piknik kang  endah lan apikSnap_2013.02.16 02.33.13_008

Piknik utowo dolan- dolan wektu iki wus dadi salah sijining kabutuhan tumrap urip,Papan panggonan kang nduweni 41 werno dolanan lan atraksi kang jembare 35 ha manggon onoing tlatah kawasan Sentul Nirwana,Sentul City- Bogor, Jungleland Adventure Theme Part arane bakal ndadeake swasono kang nyenengake

Snap_2013.02.14 18.08.02_004Tekan wektu iki Jungleland Theme Part isih dadi panggonan rekresi terbesar se Indonesia,sak liyane maneko warno dolanan kanggo kabeh umur ugo ono ewon menu kuliner kang cumawis ndadekake swasono tambah gayen

Ojo kuatir masalah lokasi parkir,1000 mobil,300 bus wisata cumawis nyukupi,ugo sesawangan pemandangan kang endah sewalike eneng Gunung Pancar lan howo kang isih seger gawe keluarga tambah sengsem ngrasakake “petualangan rame lan Gayeng”

#Panggonan Kang Gampang

#Nduweni 4 zone sing konsep e unik

#Nduweni Science Centre  sing paling gedhe lan paling lengkap nang Indonesia

#Maneko warno Permainan kanggo kabeh umur lan rego tiket ugo kejangkau

Kabeh mau ono lan cumawis ing :Jungleland Adventure Theme Part    

baca selengkapnya dan versi bahasa Indonesia  klikdisini

Snap_2013.02.16 02.39.40_012

Snap_2013.02.16 02.39.17_011Snap_2013.02.16 02.36.36_010Snap_2013.02.16 02.40.10_013

Read Full Post »