Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘blogger’

pict0111

Aku isih ngantuk,rikolo mak gragap koyo koyo ditangekke seko anggonku turu,ora ono sasmito ing impenku ,rikalane mripatku ora leren keduten…koyo arep nemu barang opo,koyo arep ketemu sopo,koyo arep weruh opo.

Tak ucek mripatku sinambi  mancal  sarungku ,ananging pikiranku malah dadi buyar ora karuan….pijer keduten ono ing mripatku.

Banjur aku saknaliko tumuli  medun seko  amben peturonku.

Koyo padatan aku banjur nyangkruk menyang ngarep luweng pawon karo gegeni ngombe wedang teh sing di adoke bojoku.

“Kadingaren ora koyo padatan ….. ?tangimu kok luwih gasik katimbang biasane kenangopo je…?”  pitakone bojoku sajak ngerti kahanan kang kawoco ing raiku

(lebih…)

Iklan

Read Full Post »