Feeds:
Pos
Komentar

Archive for the ‘geguritan’ Category

…..banjur sak naliko ora biso dak terusake…

kudu di pungkasi,nadyan ambegan ora kwowo diapusi..

sak jane kowe isih tresno marang wektu kui…

#serbet  @likpaijo  [pebruari,rajab 2013

Iklan

Read Full Post »

“…sing pironan …rego sepiro wae enek telungatusan…limang atusan tekan rong puluh ewu entuk bonus penyakit…pie ? “ukoro kui keprungu enek mburiku….reregan wedokan kang lagi podo di gagas keprungu sriwing sriwing enek kupingku.

Pancen tresno kui ora mung ana ing lambe cangkem utowo ati,yen wus adoh karo wong kang kasebut sisihan,bojo panggodo kui luwih abot,tresno luwih kudu ana ing laku lelaku….godorencono ujud wedokan pancen abot luwih abot maneh yen kahanan nyoto, ora koyo  pituture simbah kang ora nemoni yukensi,lejing lan rebondingan…..katambah kahanan panguripan alam kang nyoto bedo karo mbiyen……

Yekti yen Yoso gawe anyar pancen gampang,golek anyar anyar kang seger seger lan kinyis kinyis ibarate ora nganggo DP we entuk numpaki  tur barange yo isih kinyis kinyis buntel plastik.

Kabeh mau tumuli mbalik maneh ono ing awak dewe…katambah sing nok ngomah ugo ora biso NGREKSO….sak kabehane…..

Ngrekso katresnanne wong lanang koyo ngopeni Bayi sak umpamane…..yen nok ngomah tansah direkso kanthi apik…dak kiro ora gampang YOSO  maneh……dul…..

pajajaran,bogor,15-10-2011

Read Full Post »

cidro…

Aku  ora mangerteni..

yen wengi wus gumayut sliramu  ngreridu …

roso abot ananging enteng ing pandulu

tego ngancik wengi dadi paseksening  laku

Dudu panyuwun  ananging welas asih…

Dudu pengarep arep anaging nyoto….

nganti kapan sliramu mangerteni…yen kabeh mau wus lelaku

jakarta,02-04-2010

Read Full Post »

Aku mung gumuyu kepekso…

rikalane ono kahanan kang soyo amburadul

dudu mergo cecak malang diuntal boyo malah dadi keselek…

utawane isin -isine tonggo menei beras mambu….

lan gambar langit ambrol 2012…

ananging……..

dingklik cilik oglak- aglik….kok yo isih di enggo ancik- ancik…..

Read Full Post »

pakune mung bekas jabutan turahan  kandang

katut kobong pojokane nang ngarep luweng

di sampar ngalor ngidul mlebu longan ngisor amben

yen lagi  ora bejo di sawatke kanggo mungkasi padune mbok tuwo lan putune

…..arep piye maneh kudu trimo krunggu padudone wong pawon

opo lek paijah yen lagi ngeciwis nyitaake tanggane

kanggo ganjel lawang lodek wus dadi kuwajibanku saben wengi

ora  banjur wegah di sawatke kirik kang nyolong turahan balungan  jangan nget ngetan wingi sore..

Read Full Post »

djakartaisih ono turahan esem..

rikalane katresnan iku mung dadi pocapan lambe..

jebul tenan…bathinku

koyo nembus buntutan togel….tak bede ora adoh!!!!!!!!

yen katresnan kang agung sumuntak dening panggedene roso…..

mung kathon cilik…menthik menthik….. (lebih…)

Read Full Post »

Satu

Malam yang larut membawa kenangan mu
bertahun sudah ku lewati teringat pada sekelip mata
tertahan pada dendam yang mebakarnya
terimbas kembali kisah yang lama terhenti
pada langkah yang terus kemari
pada waktu yang terasa berlari (lebih…)

Read Full Post »

Older Posts »